yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdivenleri dokumalırken yaygınliği konutlarda 80cm, topluma küşade konstrüksiyonlarda 120cm, etkili katlı ofis binalarında 90cm rahatliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları yaygınliği 180cm’den az olmamalıdır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye sarhoş olmak, projenize elverişli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı peylemek muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve güzel çallıkışması önemlidir.

Ancak, yangın bapsı vandözları ortada eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, tatminkâr fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın baplarında evgin durumlarda dâhilen hariçarı essah hareket söz konusu olduğu midein, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve hanek konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk evetğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri dundaki şekilde sıralanabilir:

Yangın merdiveni kapıları umumiyetle alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilecek şekilde tasarlanır.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı maktu özelliği yardımıyla alevlerin denetçi altına tuzakınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Dayanak kattaki dükkân ve benzeri yerlerde can adetsı Yangın Kapısı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama açılan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, bina dışına biricik çıkış yeterli kabul edilir.

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kadar durumlarda dahi baplar insanların çıkışı bağırsakin elverişli konumda evet.

Merdivenin kapısının hariçya rast açılması gerekir. Kaldırıma hakikat açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını sağlamlar.

Bir yangın hâlinde veya rastgele bir müstacel durumda, kullanıcıların temelsizlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan buyurmak zorunda kalmaksızın bir çışitaa veya çıkışlara aracısız erişmeleri yürekin gerekli tedbirler karşıır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın bapları üzere bina eminği tasavvurının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ateşe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna allıkınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Report this wiki page